Προχωρούμε ενωμένοι και πολύ πιο δυνατοί

             Η συνολική μας πορεία από το 2014 έως και σήμερα, αποδεικνύει την πίστη μας σε ένα σύστημα αξιών και την ακεραιότητα των θέσεών μας. Από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του συνδυασμού "Ανατροπή" μείναμε ανεξάρτητοι, μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και προωθήσεις συμφερόντων συγκεκριμένων πολιτικών ομάδων.

Η μόνη συμπαράταξη που επιτρέπουμε στην παράταξή μας είναι αυτή με τον δημότη. Τον δημότη που θέλει να δει την ανατροπή στην ποιότητα της καθημερινότητάς του, την ανατροπή στην εξέλιξη και ανάπτυξη του τόπου του, την ανατροπή στο μέλλον των παιδιών του. Δεν υπάρχει συμπαράταξη με οποιονδήποτε θέλει την υποβάθμιση του τόπου μας. Άλλωστε, τα αποτελέσματα τέτοιων συμπαρατάξεων είναι γνωστά και ολέθρια σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Με οδηγό όλα αυτά που μας διαχωρίζουν και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, προχωρούμε ενωμένοι και πολύ πιο δυνατοί για να φέρουμε την "Ανατροπή" στον τόπο μας. Η εμπειρία χρόνων πάνω στα στοιβαγμένα προβλήματα του τόπου, η βαθιά τεχνογνωσία των μελών μας και η ηθική των προθέσεών μας είναι τα όπλα μας για την "Ανατροπή".

 

Ανατροπή… το πρόγραμμά μας, δημιουργία για το μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου