Ανατροπή… θέλουμε… μπορούμε… ξέρουμε τον τρόπο

Η προεκλογική περίοδος φτάνει στο τέλος της, με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη "Ανατροπή" και τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Χατζηχριστοδούλου να έχει πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλο το Δήμο Ανατολικής Σάμου, διαπιστώνοντας για πολλοστή φορά τα προβλήματα που μαστίζουν την κάθε κοινότητα ξεχωριστά και τις ανησυχίες των κατοίκων τους, οι οποίοι νιώθουν προδομένοι από τις επιλογές του παρελθόντος.

Η παρουσία μας όλα αυτά τα χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο, η στελέχωση του συνδυασμού μας με νέους, άφθαρτους ανθρώπους και η συνεχής επαφή μας με την κοινωνία, μας καθιστούν  έτοιμους να αναλάβουμε το δύσκολο έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανεξάρτητοι και αυτοδύναμοι. Η ανεξαρτησία αποτελεί επιλογή μας, μένοντας μακριά από κομματικά παιχνίδια.

Ζητούμε την αυτοδυναμία από τους δημότες που μας αγκάλιασαν σε όλες μας τις επισκέψεις, που μας εμπιστεύτηκαν τα καθημερινά τους προβλήματα, που κατάλαβαν ότι μπορούμε να δώσουμε λύσεις επειδή είμαστε μέρος της κοινωνίας και όχι φωτοβολίδες της τελευταίας στιγμής.

 

Ανατροπή… το πρόγραμμά μας, δημιουργία για το μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου