Ποιους στηρίζει η "Ανατροπή" στις προσεχείς εκλογέςΗ "Ανατροπή", η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη, έχει τονίσει από την πρώτη μέρα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει
να διατηρεί έναν χαρακτήρα ανεξαρτησίας από την όποια κυβέρνηση. Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να στηρίζεται σε ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους, σε ανθρώπους που τους συνδέουν βασικές αξίες και αρχές, πέρα από κομματικές σκοπιμότητες.
Οι άνθρωποι που τίμησαν την "Ανατροπή" με την ψήφο τους έχουν γνώμη και μπορούν να κρίνουν ποιος βουλευτής θα εκπροσωπήσει καλύτερα τον τόπο ή ποια  κυβέρνηση θα είναι καλύτερη για τη χώρα. Η "Ανατροπή" είναι και θα είναι πάντα πρόθυμη να συνεργάζεται με οποιονδήποτε βουλευτή εκλέγεται από τον Σαμιακό λαό και ο οποίος εργάζεται με γνώμονα το καλό του νησιού μας.
Η "Ανατροπή" συνεχίζει να στηρίζει τον τόπο της, συνεχίζει να στηρίζει όλους τους δημότες της Σάμου, συνεχίζει να στηρίζει τους προέδρους και τους εκπροσώπους όλων των χωριών, ενώνοντας σε κοινούς αγώνες για ένα καλύτερο αύριο, που αυτός ο τόπος αλλά και ο καθένας από μας αξίζει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου