Ένα μεγάλο ευχαριστώ



Η "Ανατροπή", η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη, έμεινε προσηλωμένη στις βασικές τις δεσμεύσεις. Έχουν περάσει 7 μήνες από την εκλογική αναμέτρηση και
δεν ξέχασε τις υποσχέσεις της. Τα δύο χαρακτηριστικά της δημοτικής παράταξης για το νησί της Σάμου είναι αφ’ ενός μεν η διοίκηση που πρέπει να στηρίζεται στην οργάνωση, στον προγραμματισμό και στην επιστήμη, αφ’ ετέρου δε η κοινωνικότητα και η άμεση επαφή με τους πολίτες. Δεν ξέχασε η "Ανατροπή" ό,τι είπε προεκλογικά και είναι εδώ για το νησί μας. Η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να ασκείται μόνο μέσα από τα γραφεία, δεν μπορεί να ασκείται από την Αθήνα, δηλαδή μακριά από τους πολίτες, αλλά να πραγματώνεται από την κάθε τοπική ή δημοτική κοινότητα, από τον κάθε δημότη, που έχει κάτι να πει, αν είμαστε δίπλα του με πρόθεση να τον ακούσουμε.
Η "Ανατροπή" δεν έμεινε στα λόγια. Τον Μάιο περιηγήθηκε και μίλησε με τους τοπικούς φορείς στο Νεοχώρι. Τον Ιούνιο πήγε στην Άμπελο και στους Κουμαραδαίους. Τον Ιούλιο στα Κονταίικα και στους Βουρλιώτες. Τον Σεπτέμβριο στον Πύργο, στην Λέκα και στο Παλαιόκαστρο. Τον Οκτώβριο στους Μαυρατζαίους, στους Δρακαίους, στην Καλλιθέα, στον Πλάτανο και στον Παγώνδα. Τον Νοέμβριο στον Άγιο Κωνσταντίνο, στους Σταυρινήδες, στην Καστανιά, στους Κοσμαδαίους, στους Μύλους, στα Σκουρέικα, στα Κουμέικα, στην Πάνδροσο και στην Υδρούσσα. Τον Δεκέμβριο στους Αγίους Θεοδώρους, στα Μεσόγεια και στους Μανολάτες.
Η "Ανατροπή" έμαθε πολλά. Σε πολλές περιπτώσεις βοήθησε τους προέδρους και τους εκπροσώπους των χωριών, και είναι δίπλα τους σε ό,τι μπορεί να βοηθήσει. Πήγε σε όλες τις τοπικές κοινότητες του νησιού μας, και παραβρέθηκε στα συμβούλια πολλών τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων. Θέλει δημόσια να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προέδρους, σε όλους τους εκπροσώπους, σε όλα τα συμβούλια, σε όλους τους τοπικούς φορείς, και σε όλους τους κατοίκους που την υποδέχτηκαν στο τόπο τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την διάθεσή τους για κοινή προσπάθεια, ώστε να πάει η Σάμος μπροστά με όλους τους δημότες της, συνδημιουργούς, για τους ίδιους τους δημότες.
Και την νέα χρονιά, η "Ανατροπή" θα συνεχίσει να παλεύει για ό,τι καλύτερο για την τοπική κοινωνία, για το νησί μας, για όλους τους Σαμιώτες. Η αγκαλιά των συνδημοτών την βοηθάει κάθε μέρα στο έργο της.
Εύχεται ό,τι καλύτερο για τον τόπο μας και είναι μεγάλη της χαρά να είναι δίπλα σε κάθε δημότη και σε κάθε κοινότητα. Παρακαλεί να την ενημερώνουν για ότι συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο, σε ένα τόπο που μπορεί και αξίζει κάτι καλύτερο. Κάθε κοινότητα μπορεί να ενημερώνει για το πότε έχει συμβούλιο, ώστε στελέχη της δημοτικής παράταξης να είναι παρόντα, και να βοηθούν.
Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, και ό,τι καλύτερο για τον νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου