Δημοτικό Συμβούλιο 5ης Φεβρουαρίου 2024

             Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2024, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης "Ανατροπή", Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και Άρης Κωνσταντάρας, ρώτησαν για τις κλειστές παιδικές χαρές, για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, για τη μη λειτουργία του κλειστού γηπέδου στην πόλη της Σάμου και για το μεγάλο χώρο στάθμευσης στη Χώρα που από το περασμένο καλοκαίρι είναι κλειστό.

Οι απαντήσεις που δόθηκαν από την δημοτική αρχή και από διοικητικά στελέχη του Δήμου ήταν:

1.     Ότι θα ανακατασκευαστούν όσες παιδικές χαρές χρειάζεται και μόλις δημιουργηθεί η νέα επιτροπή καταλληλότητας θα σταλθούν οι πλήρεις φάκελοι, ούτως ώστε να εκδοθούν οι  κατάλληλες άδειες λειτουργίας.

2.     Ο τρόπος επιλογής (είδος και μορφή προκήρυξης) του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης έχει δρομολογηθεί για το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε σύντομα να πραγματοποιηθεί η επιλογή του.

3.     Όλες οι ενέργειες και εργασίες που πρέπει να γίνουν στο κλειστό γήπεδο έχουν δρομολογηθεί για να φτιαχτεί το συντομότερο δυνατόν.

4.     Σχετικά με την εξεύρεση χώρων στάθμευσης, η δημοτική αρχή θα μελετήσει το εν λόγω θέμα και θα προχωρήσει σε νέες μισθώσεις αν χρειασθεί, για να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα στάθμευσης.

 

Κατά την ημερήσια διάταξη, ορίστηκε το προεδρείο και τα μέλη του Δημοτικού Γηροκομείου Βαθέος «Ίδρυμα Ντάελ», όπου ο επικεφαλής της παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ανέλαβε την θέση του Αντιπροέδρου του ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου