Η "Ανατροπή" έτοιμη για την νέα αρχή


Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Ανατολικής Σάμου τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου έχει αποδείξει από το 2014 την έντιμη και καθαρή πορεία της.

Ήδη από την πρώτη στιγμή επένδυσε στις γνώσεις, τον προγραμματισμό και τη συνεχή επαφή με τους πολίτες. Αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, εργάστηκε μεθοδικά, προκειμένου να προετοιμάσει το έργο και το πρόγραμμά της και να θέσει τις βάσεις για μία νέα αρχή με ήθος και οργάνωση.
Από τις 7 Ιανουαρίου που δήλωσε επίσημα τη συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν άφησε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Ξεκίνησε περιοδείες με στόχο τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες και την ενημέρωσή τους για ζητήματα που τους αφορούν.
Την πενταετία που μας πέρασε η "Ανατροπή" άσκησε μόνο εποικοδομητική αντιπολίτευση, διότι μέλημα της είναι ο πολίτης και τα προβλήματά του. Η "Ανατροπή" έμεινε και μένει σταθερή στις απόψεις της, στην ιδεολογία της και στον προγραμματισμό της. Από τις αρχές του χρόνου έχει αρχίσει να ανακοινώνει το πρόγραμμά της στους πολίτες, αλλά και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ήδη έχει δώσει στην δημοσιότητα προτάσεις της και θα συνεχίσει την διεξοδική ενημέρωση σχετικά και με άλλα ζητήματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι γνώστες των τοπικών προβλημάτων, αλλά και των τρόπων επίλυσης τους. Είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών, ώστε η Σάμος να κινηθεί με πρόγραμμα, συνέπεια και μεθοδικότητα την επόμενη τετραετία. 
Η "Ανατροπή" έχει ολοκληρώσει τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της για τις δημοτικές εκλογές, το οποίο θα ανακοινώσει συλλογικά στις προβλεπόμενες από τον νόμο προθεσμίες. Κεντρική αντίληψη εξακολουθεί να παραμένει ότι η ενασχόληση με τα προβλήματα του τόπου είναι συλλογική προσπάθεια και δεν έχει καμία σχέση με την καθημερινή αυτοπροβολή των υποψηφίων που θυμίζει «πασαρέλα» στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.
Κύριο μέλημα της παράταξης είναι το πρόγραμμά της και η επόμενη μέρα των εκλογών για να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου