Καθαριότητα και Προστασία Περιβάλλοντος;

Στη σύσκεψη του δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2017, ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν
η ψήφιση του σχεδίου κανονισμού καθαριότητας και προστασίας περιβάλλοντος. Η "Ανατροπή" καταψήφισε, λέγοντας ότι, πέρα από τα τυπικά που αναφέρονται στο συγκεκριμένο σχέδιο, η όλη ουσία πρέπει να βρίσκεται στην αναγκαία πλέον προσπάθεια που πρέπει να γίνει από πλευράς δήμου στον τομέα καθαριότητας του νησιού μας.
Πρωτεύων ζήτημα πρέπει να είναι η πιο αποτελεσματική οργάνωση και ποιοτική αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Δικαίως και έως σήμερα, να υπάρχει η αγανάκτηση σε αρκετούς πολίτες από την μέχρι τώρα λειτουργία της προσφερόμενης καθαριότητας.
Επίσης, για το σοβαρό θέμα της ανακύκλωσης, που στην εποχή μας σε πολλούς δήμους βρίσκεται σε προχωρημένο και ικανοποιητικό βαθμό, ο δήμος ακόμα είναι στα πρώτα δειλά βήματα, ψάχνοντας τρόπους και κάνοντας ακόμα πειραματισμούς. Για άλλη μια φορά οδηγούμαστε στο συμπέρασμα, ότι οι ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα δείχνουν έλλειψη βούλησης, σωστής κατεύθυνσης και οργάνωσης, με αδυναμία και ατολμία για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η υλοποίησή της.

Η "Ανατροπή" πιστεύει και θα αγωνιστεί με μεθοδικότητα και πίστη προς αυτή τη κατεύθυνση, για να καταφέρουμε μία άριστη λειτουργία καθαριότητας και μία θετική προστασία του περιβάλλοντος στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου