ΧΥΤΑ Σάμου: Άλλο ένα ζήτημα που φέρνει ευθύνες

Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι στην ανυπαρξία του δήμου να οργανώσει ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και να προλαμβάνει σημαντικά ζητήματα, πριν
γίνει μια περιβαλλοντική καταστροφή με πολλές επιπτώσεις στην δημόσια υγεία.
Αντί η δημοτική αρχή, εδώ και χρόνια, να έχει βρει λύση για τα απορρίμματα (Ανακύκλωση, ΧΥΤΥ κτλ), δεν λαμβάνει κανένα μέτρο και δεν εκτελεί έγκαιρα και σωστά της προβλεπόμενες εργασίες και λειτουργίες που πρέπει ένας σοβαρός δήμος να πράττει.
Ο δήμος μπορεί να ασχολήθηκε με την υποψηφιότητα της πολιτιστικής πρωτεύουσας και με άλλες πολλές εκδηλώσεις αυτοπροβολής κάποιων, αλλά με τις πράξεις του μόνο ευρωπαϊκός, φιλικός στο περιβάλλον και οργανωμένος δήμος δεν μπορεί να λέγεται.
Μεγάλος όγκος απορριμμάτων, μηδαμινή έως ανύπαρκτη ανακύκλωση, ελάχιστες σε σωστή λειτουργία μονάδες επεξεργασίας λυμάτων πάνω στο νησί, δείχνουν το πρόσωπο των διοικούντων, που σίγουρα φέρνουν ευθύνες και το "όραμά" τους σίγουρα δεν είναι το μέλλον του τόπου.      

Φανερό παράδειγμα ότι ο δήμαρχός μας χθες το βράδυ (Κυριακή 16 Ιουλίου), μετά τα μεσάνυχτα ακόμα συνέχιζε την παρουσία του και ψυχαγωγία του, στην εκδήλωση Samos Festival Gastronomy & Culture. Αυτό δείχνει το ενδιαφέρον και την αγωνία του για την φωτιά στον ΧΥΤΑ Σάμου…   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου