Η "Ανατροπή" βρέθηκε παντού



Έχουν περάσει 18 μήνες από τις δημοτικές εκλογές του 2014 και η "Ανατροπή" δεν ξέχασε την βασική της δέσμευση.
Άμεση επαφή με τους πολίτες και ενημέρωση των δημοτών για ό,τι συμβαίνει στο νησί μας. Το 2014 περιηγήθηκε σε όλες τις τοπικές κοινότητες του νησιού και γνώρισε τους προέδρους και εκπροσώπους αυτών. Το 2015 επισκέφτηκε όλες τις τοπικές και όλες τις δημοτικές κοινότητες του νησιού και συνομίλησε με τους κατοίκους. Ενημέρωσε για διάφορες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και ανάλυσε διάφορα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η "Ανατροπή" δεν έμεινε στα λόγια. Βρέθηκε παντού, δίπλα στους πολίτες που ήθελαν να μάθουν και να την ακούσουν. Τον Απρίλιο πήγε στο Παλαιόκαστρο, στο Κοκκάρι, στους Μανολάτες και στην Χώρα. Τον Μάιο στα Κοντακαίικα, στους Σταυρινήδες, στην Άμπελο, στον Πύργο και στην Λέκα. Τον Ιούνιο στον Παγώνδα, στο Νεοχώρι, στην Υδρούσσα, στους Μαυρατζαίους και στα Κουμαίικα. Τον Ιούλιο στα Κονταίικα, στην Πάνδροσο, στην Καλλιθέα και στα Μεσόγεια. Τον Αύγουστο στους Μύλους, στους Σπαθαραίους, στους Κοσμαδαίους και στους Αγίους Θεοδώρους. Τον Σεπτέμβριο στα Σκουραίικα, στην Καστανιά και στον Πλάτανο. Τον Οκτώβριο στους Κουμαραδαίους, στους Δρακαίους, στο Άνω Βαθύ και στους Βουρλιώτες. Το Νοέμβριο στο Πυθαγόρειο, στους Μυτιληνιούς, στον Μαραθόκαμπο. Τον Δεκέμβριο στον Άγιο Κωνσταντίνο.    
Η "Ανατροπή" ήταν εκεί… εκεί στα χωριά, μαζί με τα προβλήματα, και δίπλα στους κατοίκους. Ευχαριστεί δημόσια όλους όσους παρευρέθηκαν σε κάθε ομιλία, και θα συνεχίσει να ενημερώνει τους πάντες, για ό,τι γνωρίζει, μαθαίνει, ερευνά, και έχει σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Όλοι μαζί… ενημερωμένοι και δυνατοί, μπορούν να φέρουν την ανατροπή στον τόπο μας. Σε έναν τόπο, που έχει ακόμα πολλά να προσφέρει σε όλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου